oriolL'actor Oriol Grau va ser entrevistat al programa 688 de "PARLA AMB GRÀCIA". Nascut a Barcelona però tarragoní d'adopció, va parlar a tots els oients sobre la seva representació de "El lleig", obra que es fa al Teatre Tantarantana des del dia 4 de Juny.

L'Oriol ens va va declarar que "El lleig és una obra per espectadors que tinguin ganes de pensar una mica i en aquest aspecte s'allunya de les comédies convencionals d'aquelles que em relaxo i em fan riure, però surto del teatre tal com he entrat".

L'entrevista es va fer en conexió directa amb els "camerinos" del Tantarantana 45 minuts abans que l'Oriol sortís a l'esceneari per fer la seva representació de divendres.

Una de les anécdotes divertides de l'entrevista va ser quan va explicar els problemes als qui s'enfronta un actor o actriu quan estàn al damunt de l'escenari i li entren unes necessitats fisiológiques que no es poden aturar, tema que ell ho va patir en primera persona. L'Oriol va acabar amb una frase sobre el tema: "A l'escenari  s'ha de sortir sempre cagat i pixat…".

                                              *   *   *   *   *