Ja us podeu descarregar al vostre ordinador arxius del "PARLA AMB GRÀCIA" en format mp3. Només heu d'anar a la part dreta del bloc, a la secció "Audios del programa" i allà trobareu els que teniu al vostre abast. De moment i com a prova, ja està instal·lat el corresponent a la darrera emissió que vàrem fer divendres 13 de Juny de 2.008, amb l'entrevista amb l'actor Oriol Grau, la promoció de la Festa de la Diversitat que es va celebrar a Piera dissabte 14 de Juny i el famós consultori de"Galinda Lalinda", entre altres coses més.

mp3Anirem penjant progressivament més arxius i espais, entrevistes o talls, així com mes videos.Si us interessa algún tema en concret dels que s'hagin tractat en els darrers programes, ens ho dius a través de un comentari relacionat amb aquest article o enviant-nos un mail a parla@gracianet.cat   i el penjarem, per tal que t'el puguis baixar.

Si no vas poder sentir el darrer "PARLA AMB GRÀCIA" en directe, ara tens l'ocasió de fer-ho només unes hores mes tard. S'accepten els vostres comentaris/opinions sobre els arxius que us heu baixat.

Escoltan's… i sabràs el que es bó!!