Ja ha passat la "tempesta"!! Divendres passat 6 de Juny, vàrem celebrar el "Parlavisión", el nostre particular concurs de la canço, amb temes interpretats per cadascú dels membres de l'equip del programa, en viu i en directe. En teniem ganes de fer un programa el mes "freaky" possible, per a demostrar a tothom que en Rodolfo Chikilicuatre i el seu "chiki chiki" era quelcom més que una cançó. Tot això, a risc de perdre els pocs oients que tenim…. però vàrem pensar que valía la pena donar un toc d'humor, que d'altra banda volem compartir amb tots vosaltres.

Preparatius del "PARLAVISION"

Moments abans de començar el "PARLAVISION" , donant els darrers tocs al tema del maquillatge.    

Bé, el resultat que podem extreure "a posteriori" és que no ens guanyariem la vida cantant, però en tot cas… ho vàrem intentar! I compte! Crec que algú de nosaltres pot ser un dels futurs candidats a Eurovisión l'any vinent (vist el que hi ha hagut aquest any…).

Aquest "PARLAVISION" necessita la col·laboració de tots els nostres oients i els que entreu a visitar-nos en aquest bloc.  Com?  Doncs entrant a les adreçes web/enllaços que sortiràn publicades la setmana entrant en aquest mateix bloc, veient els videos de cadascú de nosaltres que vàrem interpretar la cançó i votant i fent el comentari que volgueu.  Hem d'avisar a tothom que la qualitat del só i algunes de les imatges que veureu no sòn pas una "maravella" i en alguns casos els videos no estàn sencers… però el testimoni hi es!

Xavi i Galinda

Xavi i Galinda, moments abans de les seves intervencions

En fí, com es deia al principi de l'article, la tempesta ja ha passat, però ara volem la vostra participació en la forma que us hem assenyalat abans. Aviat en tindreu més notícies!!! 

Ah! I recordeu: "PARLA AMB GRÀCIA", en directe els divendres de 8 a 9 de la tarda al 107.7 FM.

Xavi Miras