microEl proper divendres 27 de Juny i concidint amb el penúltim programa de la temporada, torna el culebrot per excel·lencia de Ràdio Gràcia.  Una nova entrega de la "nissaga" de Rosaura. En aquest cas, capítol especial anomenat "Rosaura y el collar de la calavera de cristal".

La temporada 98/99 va ser la primera que es va emetre un capítol setmanal dins el "PARLA AMB GRÀCIA", sota el títol de "Simplemente Rosaura". 31 capítols que van omplir part de la temporada radiofónica.

Després  d'uns anys d'abséncia, es va recuperar la història d'aquesta noia desgraciada i amb molta mala sort, a la qual alguna vegada li havía de somriure la sort i la fortuna. Aquesta recuperació es va produïr el 30 de Juny de 2.006 en un capítol especial "Simplemente Rosaura: El retorno" i posteriorment, la darrera temporada amb un altre capítol especial anomenat "Simplemente Rosaura: Operación Canalla". 

Recordar que el culebrot es fa en riguròs directe i que els personatges sòn interpretats pels membres de l'equip del programa. En aquesta ocasió seràn: Rosaura (Montse Serramià), Romualda de la Fe (Galinda Lalinda), Graciela María Auxiliadora (Mª José Segura Sola), Padre Leonardo i narrador de l'història (Xavi Miras).

Si vols venir a veure i viure el programa en directe, sòm al carrer Aldea 15-17, Centre Civic del Coll.  I si ens pots escoltar (amb permís de l'antena) ho pots fer a través del 107.7 de la FM, el divendres de 8 a 9 de la tarda.