equip i grifl

grifol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal i com vàrem anunciar en articles anteriors, l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA" es va desplaçar a Montserrat l'11 de Juliol per acompanyar a Lluis J. Grífol,   -"contactat" i col·laborador del programa des de fa unes setmanes-   i anar posteriorment al lloc d'avistaments aprop de EL Bruc, dins l'area d'influencia de la zona de MontserratLa nit va ser agradable i fins i tot ennubolada. La concentració general de gent es va produir al voltant de mitjanit i a les 2 de la matinada va començar a ploure. En qualsevol cas, Lluis Grífol va donar les seves xerrades magistrals i va respondre a les preguntes que sobre el tema la gent li volía plantejar.

Durant la concentració va intervenir un dels col·laboradors i amic de Grífol, en Ricardo Marés, que va parlar de l'existéncia d'un mòn interior tant mental com físic i va afirmar que la terra és buida en el seu nucli. Aqui hi trobareu mes informació  www.tierrahueca.com

Aquesta nit i arràn de la xerrada del Lluis sobre els seus anys d'experiencia en el tema, va comentar que era a punt de complir 64 anys i els assistents li van dedicar un "Feliç Aniversari" que en Lluís va agrair. En qualsevol cas, amb aniversaris o sense, creient o no creient, escéptics o no, és tota una experíencia acompanyar al Lluis J Grífol aquests dies  "11" , un número "màgic" que s'ha convertit en tot un símbol relacionat amb el  fenómen OVNI a Montserrat  .

Si voleu sentir una part de la seva xerrada a Montserrat aquest dia, aneu dins aquest bloc a "Enllaços/Audios del programa" i allà busqueu l'arxiu.