"PARLA AMB GRÀCIA" torna a les ones el 19 de Setembre amb els seus oients i amb més entusiasme que abans. Els continguts seràn similars als de la darrera temporada, amb alguna novetat.

I també cal dir que amb tota seguretat (tot i que ho confirmarem), farem el programa del 18é aniversari (majoría d'edat!) el 3 d'octubre de 7 a 9 de la tarda, tot i que la data exacta d'aquest aniversari és el 29 de Setembre. També confirmarem si finalment farem el programa a l'estudi o bé a la seu del Districte de Gràcia, a la Pça. Rius i Taulet i en properes noticies us avançarem els convidats i lloc final de celebració.

I val a dir que seguirà el mateix equip del programa que va fer el "PARLA AMB GRÀCIA" el 2.008 i que va acabar la darrera temporada, és a dir: Montse Serramià,  Galinda Lalinda, Mª José Segura… Sola i conduínt l'espai, en Xavi Miras. Seguirem parlant regularment del éssers extraterrestres de la mà d'en Lluis Josep Grifol i també tindrem la presencia a l'estudi i/o a través del teléfon d'altres col·laboradors temporals que ens ajudaràn a que aquest programa segueixi un any més donant "guerra" a Ràdio Gràcia.

Si ens vols acompanyar un any més, apunta't al 107.7 FM cada divendres de 8 a 9 de la tarda. Es fàcil i a més a més, no costa un euro!

"PARLA AMB GRÀCIA", 18 anys amb tú!

les tres

 

 

 

 

 

 

Montse, Mª José i Galinda