El "PARLA AMB GRÀCIA" comença la temporada demà divendres 19 de Setembre, a les 7 de la tarda i en els 60 minuts del programa, recomanarem algunes coses per fer, escoltar, llegir i veure els propers dies a través de la secció "La Coctelera".

Entrevistarem l'actor i director de teatre Jordi Oriol, que dirigeix l'obra "Ob-Sessions", a la Sala Beckett, obra per la qual oferim invitacions a preu reduït de 6 euros per persona per anar els dies 25, 26 ó 27 de Setembre.

Tindrem dues de les seccions habituals del programa: "Subversions Originals", en aquesta ocasió amb la cançó "Mi gran noche", i l'esperat consultori de Galinda Lalinda, que respondrà a les cartes que ja s'acumul·len a la seva bústia demanant-li consell.

També farem cinc céntims  de dues noves seccions del programa que s'estrenaràn la propera setmana: "De cap a peus" (una radiografía setmanal d'un personatge conegut, des de la vessant més anecdótica) i una altra secció amb uns continguts i presentador/a dels que encara s'estàn acabant de concretar alguns detalls.

D'altra banda, recordeu que ens podeu enviar missatges en aquesta web, fent-nos qualsevol suggerencia, crítica o simplement dir-nos la vostra. També podeu fer servir el correu electrónic parla@gracianet.cat .

Ah! i no oblideu que podreu descarregar-vos al vostre mp3 els darrers programes del PARLA AMB GRÀCIA, anant a la secció "Audios del programa" de la nostra web.

"PARLA AMB GRÀCIA", 18 anys de ràdio!