De vegades, intentant endreçar les coses que tenim per casa, trobem algunes que sòn un petit tresor. Això m’ha passat avui mateix.  Estava (com deia la cançó) cercant dins el “bagul dels records” i he trobat una filmació de pocs minuts enregistrada el 27 d’Octubre de 1.990 a Ràdio Gràcia (poques setmanes després de la inauguració de l’emissora) en la que es veu als que feiem el programa “PARLA AMB GRÀCIA” a l’estudi del carrer Verntallat (el primer que vàrem fer servir amb caràcter de provisionalitat fins el trasllat al c/Aldea mesos després). Per veure aquestes imatges, podeu clicar aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=hGe5HlSC9PI

A les imatges podreu veure la Lupe Calleja, que feia llavors de técnic del programa, el Ferràn Sànchez, la Montse Serramià i qui escriu aquest article en Xavi Miras. Els que seguiu el programa ja sabeu que tant la Montse com jo som els supervivents d’aquella aventura iniciada fa més de 18 anys i que encara segueix, senzillament “per amor a l’art”.

No vaig poder evitar una emoció continguda en fer aquesta troballa, que demostra una vegada més que els del “PARLA AMB GRÀCIA” fem ràdio per que ens agrada i ho gaudim, i no simplement escalfar la cadira. D’altra banda, penso que han de ser de les poques imatges en moviment que es conservin d’aquella época. Si hi han més, animo a tots els que les tinguin a que les donin a conéixer, per gaudir tots plegats d’uns records inoblidables.

M José i Galinda, enmig del programa

PARLA AMB GRÀCIA!