Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 710 de 13 de Febrer  de 2.009, varem fer la nostra  “coctelera” de noticies i recomanacionsals oients. Galinda Lalinda, va tractar un cas amb una oient, Cristina, que havia de solucionar un problema de “banyes”.

Després varem fer una trucada sorpresa de felicitació al Pau, una de tantes persones que el dia de Sant Valentí complia anys (en el seu cas, 50). Mª José Segura ens va donar les claus del personatge de la setmana i les pistes pel personatge misteriòs del mes. Al “Torito de Clotilde”, vàrem descobrir com es fan unes peres al vi i les  “Subversions Originals”  vàren fer que escoltessim 4 versions diferents de la cançó “El dia que me quieras”.

Per cert, Galinda ens va portar un nou look (un més), que va causar impacte:

Galinda i el seu nou "look"

Galinda i el seu nou "look"

 

 

 

 

 

 

 

Durant l'emissió del programa, a l'estudi de Ràdio Gràcia

Durant l'emissió del programa, a l'estudi de Ràdio Gràcia

 

 

 

 

 

 

 

 

Per cert, l’any passat en molts articles teniem una frase-dedicatòria pel nostre lector anònim i aquest any volem seguir pel mateix camí, o sigui que,   “amic” del PARLA AMB GRÀCIA, aqui tens el nostre particular record:

“El pitjor que fan les persones dolentes és fer-nos dubtar dels bons, però alguns ni tenen la categorái per fer això, doncs a més de ser dolents, sòn ximples…”

Ja sabeu, podeu escoltar o descarregar-vos el programa anant a l’apartat AUDIOS DEL PROGRAMA d’aquest bloc.