Ràdio Gràcia per Internet….. Si, sería molt maco si pogués ser veritat, oi?  Però malgrat que l’emissora ja té més de 18 anys de vida (els mateixos que el “PARLA AMB GRÀCIA”), sembla increible que hores d’ara, cap de les persones o Autoritats que tenen en les seves mans aquesta possibilitat, no s’hagin posat a treballar sobre el tema. I no serà perque no s’hagi demanat…

internet-radio

Des d’aquest bloc volem fer una crida sobre aquest tema. Muntar una web no és difícil ni costòs  i menys, emetre per Internet. Però per fer-ho, s’ha de tenir una web. I sobre tot, interés. Els que hi som a la ràdio terballant per amor a l’art, només demanem una mica d’interés a qui correspón (com a mínim una petita part del que hi posem al “PARLA AMB GRÀCIA” i em consta que a d’altres programes de la casa com “EL GALLINER”,  “TERÇOS AMUNT” ó “BATAKADA RADIOACTIVA”,  per posar un exemple).

I el més “trist” és que conec casos d’emissores de ràdio que només emeten per internet, també amb voluntaris i sistemes molt senzills i que , d’aquesta manera, tenen moltíssima més audiéncia que Ràdio Gràcia (a diferéncia de nosaltres, ells la poden mesurar molt directament a través de les conexions que van tenint durant l’emissió…). La qualitat de la programació d’algunes d’aquestes emissores es infinitament més baixa que la nostra, però en canvi arriven a tot arreu,  degut a que tenen el que Ràdio Gràcia no en té.

En definitiva, aquestes emissores i moltes altres convencionals, emeten per Internet perque els seus Administradors ho han volgut. I la nostra?

                                     *   *   *   *   *   *   *