Ja podeu escoltar i/o descarregar el programa de divendres passat del “PARLA AMB GRÀCIA”, que per si no ho sap encara el nostre “lector anónim”, és el programa degà de Ràdio Gràcia.

Després de començar amb la nostre “coctelera”, vàrem entrevistar la Teresa Urroz, actriu i una de les protagonistes de “Fin que la mort ens separi”, obra que es representa al Teatre Tantarantana (www.tantarantana.com) .

Alicia Fdez Saà, Quim Dalmau i Teresa Urroz

Alicia Fdez Saà, Quim Dalmau i Teresa Urroz

Després, Galinda Lalinda va plantejar un altra cas dels seus amb el “Profesor Tanke”, però va parlar amb el seu secretari, que es va mostrar molt comprensiu amb la nostra particular “bruixa”.

Mafalda

Mafalda

“De Cap a Peus” va analitzar la figura de Mafalda, el popular personatge del dibuixant Quino, que també ha estat el personatge del mes. I “El Torito de Clotilde” ens va ensenyar com fer un puré de verdures.

Ja pots escoltar aquest programa sencer i d’altres anteriors en aquest blog (AUDIOS DEL PROGRAMA) o t’el pots baixar al teu ordinador.  I si et cal algún en concret que no trobis aqui, no dubtis en contactar amb nosaltres  i ens el demanes, enviant un mail a parla@gracianet.cat .

La nostra frase pel nostre “lector anónim”: “No puc dir que no estic en desacord amb tu”.