Al “Parla amb Gràcia” de divendres 13.3.2009 varem fer la tradicional “coctelera”. Després vàrem recordar algunes coses del passat de les nostres vides, com  el “disco sorpresa de Fundador”. També ens vàrem recordar d’un espai de la ràdio que dirigía l’Alfons Arús i que es deia “Arús con leche”, amb una col·laboració molt especial del Sr. Barragàn.

Després la Mª José Segura ens va fer la radiografía d’un nou personatge i ens va donar més pistes del personatge misteriós del més. Les dues que tenim hores d’ara sòn: 1) “cames passades per aigüa” i 2) té un bon perfil.

portada d'un disc single del disc sorpresa de Fundador

Varem recordar a les nostres “Subversions Originals” la cançó “Hoy puede ser un gran dia”, amb veus de “Serrat, Miguel Rios, Victor Manuel i Ana Belén”, “La Familia Valera Miranda” i “Chambao”. I finalment, la Clotilde ens va oferir una nova recepta culinària per a llepar-se els dits.

La nostra frase pel nostre lector anónim: “Els homes insignificants necessiten grans tombes; per als grans homes n’hi ha prou amb una de petita“. F Chateaubriand.    Conclusió:  per tant, a tu et caldría un cementiri sencer….