Al “PARLA AMB GRÀCIA” de Divendres 6 de Març, vàren tenim la nostra habitual coctelera de notícies.  Després, el Pepe Rubianes va tenir un particular record al programa , a través d’una carta que li va dedicar l’Andreu Buenafuente. Després, Galinda Lalinda va exposar al mestre Nataye el seu gran problema amb el singlot (podeu veure i sentir l’enregistrament d’aquest moment amb imatges en aquest enllaç:  http://www.youtube.com/watch?v=D34D4mhakcQ  ).

Mª José Segura…Sola ens va fer la radiografía d’un nou personatge i ens va donar la primera pista del mes del personatge “misteriòs”. I la nostra amiga Clotilde ens va oferir una senzilla recepta: spaguetti amb salsa de musclos i un postre deliciós, carpaccio de poma (si voleu aquesta recepta, ens la demaneu a la nostra adreça de correu parla@gracianet.cat. Finalment, a les nostres “Subversions Originals”, la cançó triada aquesta setmana ha estat “My way – A mi manera”.

Mª José, Galinda i Xavi, abans de començar el programa 713

I finalment, la frase pel nostre “lector anónim”: “Hi han dues coses que sòn infinites: “Malgrat que tothom té el dret de pensar, molts s’ho estalvien…“. 

No us oblidei que podeu accedir al audio d’aquest programa (escoltar-lo ó baixar-lo al vostre ordinador) anant a l’apartat “AUDIOS DEL PROGRAMA” que hi trobareu a la part dreta de’aques bloc.

“PARLA AMB GRÀCIA”, camí dels 19 anys de ràdio!