Galinda Lalinda, preparada abans de començar el programa

Galinda Lalinda, preparada abans de començar el programa

El “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres va tenir un moment molt singular amb l’intervenció de Galinda Lalinda contactant amb el professor Taffe. Un increible “cara a cara” entre la nostra “divina-adivina” que va tenir moments importants. Si el vols veure i sentir, clica aqui:

http://www.youtube.com/watch?v=9laTl12gyXg

També varem parlar amb l’actor Iván Campillo, un dels protagonistes de l’obra “Sitcom”, una comedia molt divertida que s’està representant al Versus Teatre i per la qual el programa ofería entrades a preu més que reduït.

Les actrius i actors de "Sitcom"

Les actrius i actors de "Sitcom"

Mª José Segura Sola ens va oferir més pistes del nostre personatge misteriòs i va “despullar” al personatge  del dia, que en aquesta ocasió era en realitat un grup: “Los Delincuentes”. I la Clotilde, al seu “Torito”, ens va explicar com es feia un “Pastís de Patata”.

Recordeu que podeu deixar els vostres comentaris a qualsevol dels articles d’aques bloc i enviar-nos qualsevol missatge, comentari o el que desitjeu a la nostra adreça de correu electrònic: parla@gracianet.cat .

I la frase pel nostre “lector anónim”, que darrerament ha tornat a fer de les seves:  “La teva soledat serà el preu de la teva covardía“.