Bé,  aquest divendres, per fí, es va produïr allò que tant estavem esperant. Al “PARLA AMB GRÀCIA” varem fer allò que s’ha convertit en una tradició: el “culebrot” de la temporada abans de les vacances. I en aquesta ocasió ha estat un canvi de “registre”. S’ha deixat de banda l’històric  personatge de Rosaura i Esmeralda li ha agafat el relleu, acompanyada de Rosalinda, Carlota i Ricardo, que vàrem representar en directe i per tots els oients de Ràdio Gràcia el culebrot de “TU AMOR ES MI ESPINA“. I per primer cop, abanda de poder baixar-vos el programa sencer i escoltar el culebrot en mp3, ens podeu veure i sentir també, si feu clic en aquest enllaços:

1ª part: http://www.youtube.com/watch?v=cFwjysL4gsE

2ªpart: http://www.youtube.com/watch?v=jwHcsPU7kRk

3ªpart: http://www.youtube.com/watch?v=hHbg7envhFE

Els "actors" del culebrot, en plena actuació
Els “actors” del culebrot, en plena actuació
Els participants  del culebrot vàren ser La Montse Serramià (Esmeralda), Mª José Segura (Rosalinda), Marga Loriente (Carlota) i Xavi Miras (narrador i Ricardo). S’ha d’agraïr la col·laboració de Flo, que va fer fotos de l’esdeveniment i de les que publicarem unes quantes molt properament; i també la Lydia, que va fer que pogueu veure el video amb els enllaços que us hem esmentat abans. I per suposat, l’agraïemnt especial al Jordi Doménec, técnic de sò del programa i de Ràdio Gràcia, i que va tenir un paper fonamental.
També vàrem parlar amb el Gustau Vear, de la 3ªFesta de la Diversitat que s’ha celebrat a Piera aquest cap de setmana i hem recordat Michael Jackson, 48 hores després de la seva mort.
El proper divendres 3 de Juliol, darrer programa de la temporada. I després d’això… camí dels 19 anys de “PARLA AMB GRÀCIA”!!!!