Hola a tots. Per problemes técnics no es va publicar al seu dia la resenya del programa del dia 12 i ho fem ara. Un programa que va valdre la pena, doncs a més a més va ser conduït per la Montse Serramià i amb la participació tan important de la Galinda Lalinda (Marga Loriente) i la Mª José Segura… Sola!  La Montse va entrevistar l’Abel Coll per parlar de l’obra “El Secret de la Felicitat”, que s’està representant al Tantarantana.Galinda va llegir les cartes a un oient i la Mª José va despullar un altre personatge misteriòs (Javier Solana).

Núria Feliu
Núria Feliu

En quan al programa d’ahir divendres varem parlar amb la nostra estimada Núria Feliu (www.nuriafeliu.cat ) que es trovaba al Liceu per ser espectadora de l’Òpera “Salomé”. Després vàrem fer una particular coctelera y Galinda Lalinda va fer la darrera trucada a un professor vident, en aquest cas, el professor “Bayo”. Teniu l’opció de veure-la i sentir-la en aquest links:

1ª part: http://www.youtube.com/watch?v=3p4OHP0tOEc&feature=channel_page

2a part: http://www.youtube.com/watch?v=ZhqZj7p27gA&feature=channel

I finalment, Clotilde , abanda de recomanar-no nous productes del mercadillo de Santa Coloma…. ens va donar un parell de receptes de cuina per a gent que no sap cuinar, en aquesta ocasió “Mongetes amb cloïsses” i despres, “confitura de cireres i fresons”…. boníssim!!

I recordeu, la propera setmana… el gran dia!!! Tot sortirà a la llum!!!