Doncs si!, el “PARLA AMB GRÀCIA” ha començat la seva 2oª temporada i el divendres 18 de setembre vàrem fer la “prévia”. Novetats, noves seccions però la base de sempre: il·lusió i ganes de fer ràdio.

“Conexió Divina” ó “El Passa-Temps” sòn dues de les noves seccions. La primera, es una petita conversa amb Déu, en conexió directa Gràcia-Cel. I el “Passa-Temps” és la nova secció de la Mª José Segura, en la qual recordarem anécdotes del mateix dia d’emissió del programa però d’anys anteriors. En aquest programa no hi havia Galinda Lalinda, que no es reincorporará fins el 2 d’Octubre, tot i que vàrem recordar la seva inovidable trucada al Professor Sako. Però vàrem ser la Montse, amb la seva veu magistral, amb qui vàrem recordar el seu històric “On no trobariem mai la Montse…”, el Xavi Miras i la Mª José Segura, com hem esmentat abans. Però hi hauràn més novetats.

I el dia 2 d’Octubre, programa especial 19é aniversari del programa, que recordem, tindrà un horari especial de 7 a 9 de la tarda i, com sempre, en directe!, des dels estudis de Ràdio Gràcia, al Centre Cívic del Coll, c/ALdea 15-17, on podeu venir a veuren’s en directe, sempre que volgueu.

Per cert, ja us podeu descarregar el primer programa de la temporada, anant a l’apartat Enllaços/Audios del programa que hi ha a la part dreta d’questa plana del bloc. O escoltar-lo simplement al mateix bloc, un cop obriu l’arxiu.

estudis de Ràdio Gràcia

Centre Cívic delColl, on sòn els estudis de Ràdio Gràcia

“PARLA AMB GRÀCIA” 19 anys d’història de la ràdio, a Gràcia