Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 747 de divendres 26 de Febrer, varem recordar la figura d’Odette Pinto, personatge que és part de l’història de la ràdio i que ens va deixar fa uns dies. Odette va ser entrevistada al programa fa uns 4 anys i varem recordar moments d’aquella intervenció.

Després, la Mª José Seguro va fer un nou capítol del seu “Passa Temps” i Galinda Lalinda va dedicar el seu espai a Andalucía, en homenatge als oients Carlos i Vicente, andalusos que han trucat al programa les darreres setmanes per tal de mostrar-li la seva admiració. Galinda va fer gala del seu art i en aquest enllaç, teniu l’oportunitat de comprovar-ho:

http://www.youtube.com/watch?v=IEF_tU3dl5c

Varem parlar també de l’escàndol televisiu a TVE amb l’actuació d’un dels candidats al Festival d’Eurovisión, John Cobra i finalment, les “Subversions Originals” ens van permetre escoltar diverses versions del “Vivo Cantando” interpretades totes elles per la cantant Salomé, en 6 idiomes: castellà, català, euskera, francés, anglés i italià. Tota una exclusiva radiofónica!!

PARLA AMB GRÀCIA“, 20 anys de ràdio!