El que tenim més de 40 anys varem tenir l’oportunitat aquest darrer divendres 7 de Maig, al “PARLA AMB GRÀCIA” de parlar amb un dels nostres mites de la nostra infantesa: Valentina (Mª Carmen Goñi) membre el famòs grup televisiu “Los Chiripitifláuticos”. Va ser tot un plaer recordar aquella época amb Mª Carmen, una veterana actriu i cantant que , juntament amb el “Capitán Tan”, “Locomotoro” i el “Tio Aquiles” formaven aquell grup que tantes tardes ens va fer gaudir davant el televisor.

Mª Carmen Goñi, "Valentina"

Mª Carmen Goñi, "Valentina"

"Los Chiripitifláuticos" i el director Oscar Banegas

"Los Chiripitifláuticos" i el director Oscar Banegas

Després, Mª José Segura Sola ens va recordar les efemérides del 7 de Maig. Després,  Galinda Lalinda Lalinda va trucar al seu espai, a un altre Vident, el mestre Tadu, però en companyia de les seves amigues Encarna i Jóse, que ens van encarregar de parlar com “Las Trillizas del Poble Nou… o del Poble Sec”…  Fins i tot li van cantar al Mestre Sanador i Galinda li va tocar una mica les “castanyoles”. Podeu veure i sentir aqueste intervenció fen click en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=BRrsG1t1XfM 

Els que varem fer el programa nº 756

Els que varem fer el programa nº 756

 Galinda Lalinda

 I finalment, les nostres “Subversions Originals”, amb la canço “Chiquitita”, en versió d’Abba, Nana Moskouri i Sinead O’Connor.

“PARLA AMB GRÀCIA” 20 anys de ràdio!