Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional, General > l’aniversari de la colla

l’aniversari de la colla

Ahir els castellers vam actuar a la plaça de la Vila, coneguda com Rius i Taulet, per celebrar-hi el nostre novè aniversari. És la primera de les tres actuacions més importants de la colla, importants perquè es fan a casa, i perquè com sempre a casa és on la colla hauria d’intentar donar el màxim de si mateixa.

Com a fundador de la colla no deixa de ser un honor que ja poguem portar nou anys i que la colla estigui plena de vida i d’il.lusions, enguany el nostre cap de colla diu que l’objectiu ha de ser el 3 de 8 i poder fer molts 4 de 8. En l’assaig anterior va anunciar que el 4 de 8 el fariem el dia 18 de juny, que curiosament serà el dia del referendum.

Aquesta és la valentia que m’agrada d’un cap de colla, que s’aposti fort i clar per fer més gran la colla. Esperem tots estar en la mateixa sintonia.

  1. QUim
    maig 8th, 2006 at 14:47 | #1

    Una gran diada tens tota la raó!! Es va demostrar que encara hem de dir moltes coses!!

  2. maig 8th, 2006 at 16:11 | #2

    Una gran diada, el millor de tot és que ja portem la torre de 7 a plaça com si fos un quatre o tres de set. No se li ha de perdre el respecte, però es nota que li tenim la mida presa, ara hem de fixar-nos amb el quatre i el tres…

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines