Home > General > Jornada Històrica

Jornada Històrica

novembre 15th, 2010 Leave a comment Go to comments

Ahir va ser una jornada històrica pels Castellers de la Vila de Gràcia, vam aconseguir fer per primera vegada el que és coneix com la clàssica de vuit, és a dir el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 7, tots descarregats, i per acabar dos pilars de 5. A una jornada d’acabar la temporada podem dir que tenim una part de la feina feta. Una part, perquè la setmana que ve a la nostra Diada i a casa, hem de repetir aquesta actuació. I per això caldrà que vingui força gent aquesta setmana als assajos.

L’any que ve , però, ens vindrà la feina difícil del tres de vuit , consolidar-lo, com hem pogut consolidar el quatre de vuit ( aquest any en portem nou ), i poder augmentar el nombre de gent per poder dur l’any que ve a la plaça el dos de vuit amb folre, que seria el primer castell folrat gracienc.

Aquest bon moment de forma de la nostra colla, arriba a la setmana que es sabrà si els castells són declarats patrimoni immaterial de la humanitat. La notícia es sabrà divendres, esperem doncs, tenir una setmana de celebracions.

Categories: General Tags:
  1. Francesc
    novembre 16th, 2010 at 17:04 | #1

    Moltes Felicitats a tot el món casteller!!!! La UNESCO ha declarat els castells Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat. Es reconeixen els valors que sempre han representat les colles castelleres: la cultura de l’esforç, el treball en equip i la valentia personal.
    I especialment: Moltes Felicitats als Castellers de la Vila de Gràcia!!!!

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines