Home > General, Política > Retorn dels papers.

Retorn dels papers.

Ahir es van reunir el conseller de cultura, el de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras I el secretari de cultura Eduard Voltas amb la comissió de per la dignitat per tal de reactivar de reactivar els tràmits per a la devolució de la documentació confiscada durant el franquisme i que encara es troba a l’Arxiu de la Guerra Civil de Salamanca pendent de ser retornada a Catalunya.

En concret el que falta per venir a Catalunya són 1300 caixes corresponents a documentació de particulars i entitats. Tresserras es va comprometre a apretar el Ministeri de Cultura pel retorn d’aquests papers. La Generalitat en aquests moments s’està plantejant com serà el concurs per la digitalització d’aquests documents i com s’haurà de fer el retorn als seus particulars.

Sembla doncs que el govern espanyol s’hagi “oblidat” que encara queden papers per retornar i fa por que no quedi com un altra promesa acomplerta per part del PSOE. Per sort , el conseller i la Comissió per al Dignitat hi estan treballant de valent. Cal tenir en compte que aquests papers no són només papers públics sinó que hi ha cartes personals de familiars i que per dignitat i justícia haurien d’estar en mans dels destinataris. Esperem que tot arribi a bon port.

Categories: General, Política Tags:
  1. _albert_
    juny 15th, 2007 at 17:15 | #1

    eps, jejeje, doncs sí, ja tinc bloc…

    ara estic mirant de personalitzar-lo una mica… canviant les imatges i tal, però és un rato… jejeje

    bé, ens veiem! i merci!

    ALBERT

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines