De revetlla?

Aquest cap de setmana ha estat la revetlla de Sant Joan. Els focs de Sant Joan cremen per celebrar l’arribada de l’estiu. A tot el país s’han celebrat revetlles de tot tipus, a les zones menys urbanes es poden continuar fent les tradicionals fogueres, a la ciutat és un tema més complicat per la proximitat dels edificis.

Feia anys que no ho feia , i em vaig decidir a comprar alguna cosa de pirotècnia el mateix dissabte, la meva sorpresa va ser que esperava que hi hagués moltes cues i no va ser així. Realment molt ràpid, després un cop dins la botiga vaig poder comprovar el perquè, els preus!.

A la nit sopar a casa uns amics i donar una volteta per les revetlles de Gràcia, les clàssiques : la de Verdi i la de la plaça Manuel Torrente, la primera més enfocada a gent jove i la segona a gent gran. I de noves: la de la plaça del Nord organitzada per diables i la de la plaça Rovira , que tot i que no m’hi vaig apropar de lluny semblava la que tenia més afluència de gent.

Així doncs ja ha arribat l’estiu, ara venen els clàssics del Juliol: el sopar de la independència ( per mi ja és un clàssic ), el del taller d’història i la presentació de la samarreta de festa major i el sopar de vigílies ( ja a l’agost ). Tot plegat per anar fent boca pel plat gros que arriba el dia 15 d’agost.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines