Home > Cultura Popular i Tradicional, Entitats, General > Grassot, concurs de percussió i gastronomia gracienca.

Grassot, concurs de percussió i gastronomia gracienca.

Com ja vam comentar aquest cap de setmana s’ha celebrat la Festa Major del Camp d’en Grassot, el diumenge vaig estar parlant amb els seus responsables i en feien una bona valoració. Valoraven molt positivament el canvi de dates de les festes ja que això els permetia més afluència de públic i sobretot més participació dels veïns, cosa que és de cabdal importància en una festa major.

Però aquest cap de setmana hi ha hagut més coses, una al barri veí del Guinardó, on es celebrava el 2n Concurs de Percussió de Barcelona i on hi participaven grups ja fossin pertanyents a una colla de diables o no . Les categories del concurs eren dues, la lliure i la tradicional, doncs bé la categoria tradicional la va guanyar un grup gracienc : els Kabum que per segon any consecutiu s’emportaven aquest premi. Moltes Felicitats!

I per si no n’hi havia prou aquest cap de setmana s’ha presentat una nova associació gracienca, en aquest cas gastronòmica. Es tracta del Cargol Graciós, una associació que neix fruit de la relació amb la gent de l’Aplec del Cargol de Lleida i que els seu objectiu és la promoció de la cultura gastronòmica catalana. A veure si són capaços de crear el plat típic gracienc.

  1. Mar Gil
    agost 24th, 2007 at 19:48 | #1

    Caram… ara he entrat al teu bloc, aquests dies no he pogut i he vist les teves felicitacions, gràcies per la ressenya i la teva presència al concurs!!!

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines