Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional, General > Segon quatre de vuit gracienc.

Segon quatre de vuit gracienc.

que parli dels castellers, perquè ahir no ho vaig fer i penso que toca. Aquest passat cap de setmana a Sants vam aconseguir descarregar per segona vegada el 4 de 8. La colla els darrers mesos havia passat moments difícils, sobretot després del concurs, la torre de set s’havia perdut i el 4 de 8 tornava a quedar lluny.

Un bon treball del cap de colla i de retruc de tot l’equip tècnic i gent de la colla ha permès , de moment , recuperar el 4. I no només descarregar-lo, sinó descarregar-lo en dues ocasions i amb un quatre de set net als assajos que dóna molta confiança al tronc i a la pinya. Ara cal seguir treballant per recuperar la torre i poder afrontar al final de temporada, el 3 de 8, perquè no?

El cert és que jo per altres motius no puc assistir als assajos tot el que voldria, però a la colla ha entrat gent amb moltes ganes i il.lusió i això és molt important per poder afrontar els reptes castellers, i realment poder acabar la temporada descarregant el 3, seria fantàstic , per la colla i per Gràcia.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines