Home > General, Política > De seleccions catalanes …

De seleccions catalanes …

El passat dia 29 es va celebrar el partit de la selecció catalana contra la selecció basca. Aquests partits estan molt bé, suposo que més val això que res i almenys una vegada a l’any podem cantar els Segadors a un camp de futbol per animar la nostra selecció, però evidenment cal anar més enllà. Hi ha gent treballant per aconseguir l’oficialitat de les nostres seleccions, però com ja s’ha escrit a molts llocs, el tema encara està molt lluny d’aconseguir-se.


Per això cal aprofitar els moments en que qualsevol selecció catalana de qualsevol esport jugui un partit per reivindicar el nostre dret a tenir una selecció nacional, cal que aquests partits es converteixen en moments de reivindicació – ei, pacífica sempre! -. Per això em molesta quan als mitjans de comunicació es parla de “la festa del futbol” o la “festa de l’esport català”, no he sentit en lloc que quan jugui una selecció de futbol sigui una “festa” , ni que sigui un partit amistós. Malauradament no hi ha res a celebrar i si a reivindicar, fem-ho amb pancartes , amb recollida de signatures i amb el que faci falta , i els nostres dirigents ja s’encarregaran de la part política.


Espero que la vinguda del nou any ens porti l’oficialitat de noves seleccions, diuen que la de fútbol serà de les més complicades … , bé , que hi farem , entre tant ens haurem de conformar en veure un partit a l’any. Ara , esperem que no es compliqui la participació oficial de les que ja tenim, com ara la de Pitch & Putt, un esport que cada dia té més adeptes a Catalunya , un esport que del poc que en se res té a veure amb les federacions de golf, però que això si , la Federació Espanyola de Golf, ja se’l vol apropiar per evitar que existeixi la selecció catalana.


Bé, que hi farem , amb la vinguda del nou any caldrà seguir cridant allò de : “Una nació, una selecció”.

Categories: General, Política Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines