Home > General, Personal, Política > Taxis de Madrid

Taxis de Madrid

setembre 25th, 2008 Leave a comment Go to comments
Avui he llegit a l’anecdotari de l’Avui , que a un taxi de Madrid li van demanar un autògraf al diputat Joan Tardà, un fet realment desconcertant, amb la fama que tenen els taxistes Madrid que li demanin un autògraf a un diputat d’Esquerra, és com a mínim xocant.

Però el cert és que hi ha de tot a tot arreu, i jo com molta gent, per qüestions de feina he hagut d’agafar taxis Madrid, i la meva experiència, que voleu que us digui, només en una ocasió va ser negativa, en aquesta ocasió em vaig trobar un nefast professional que es va posar en la conversa dels seus clients. Jo anava amb un company d’Anglaterra i un de Veneçuela, i els estava explicant que a Catalunya només 23 persones havien demanat l’ensenyament dels seus fills només en castellà, mentre que a València hi havia més de 2000 famílies que volien que els seus fills tinguessin l’ensenyament en València o Català — digueu-li com vulgueu, però és el mateix -. Els explicava que qui margina a qui … i clar, el taxista va dir “Esto no se lo cree ni usted … ” i no cal que expliqui com va acabar la conversa.

Però deixant de banda aquesta experiència, i a jutjar per la meva, crec que amb això dels taxistes de Madrid, hi ha més mite que realitat, perquè molts d’ells sempre m’han tractat amb educació, respecte i fins i tot dient frases en català per acontentar el client. Pensaran el que pensaran, però eren educats i fins i tot me’n vaig trobar que tenia família al carrer Verdi, que em va dir “Gracia es un barrio distinto” … i tant i tant! ,vaig pensar.

Categories: General, Personal, Política Tags:
  1. greips
    setembre 25th, 2008 at 15:05 | #1

    mites són mites i per això mateix no s’assemblen a la realitat. I Madrid, a més, resulta curiós perquè per moltes voltes que hi donis et costarà trobar un madrileny d’arrel doncs aquella si que és una ciutat que s’ha fet amb les aportacions humanes de l’entorn. Madrid si que és pluri-cultural 🙂

    També existeix la llegenda que Catalunya rep més diners dels que dóna i ja ho veus… per molts estudis que facis el mite ha calat i es dóna per cert 🙂

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines