Home > General, Personal > Tornada a la feina

Tornada a la feina

setembre 1st, 2009 Leave a comment Go to comments

Probablement desde que vaig començar a treballar – i d’això ja fa bastant de temps – no havia tingut l’oportunitat de fer un mes seguit de vacances , la desconnexió crec que ha estat total perquè no recordo els passwords d’entrada als sistemes i això, diuen és símptoma que realment s’ha aconseguit desconectar.

Com que ha estat un temps prou llarg de desconnexió i reflexió, podriem dir que l’1 de Setembre és com començar l’any i per tant cal fer-se nous propòsits, o rependre vells propòsits, així que a veure si aconsegueixo aquest nou “curs” anar actualitzant el bloc amb certa regularitat. Si, ja se que direu, ho has promés un munt de cops , doncs a veure si aquesta vegada ho aconsegueixo, que com deia en Saul Gordillo fa uns mesos vells blocaries mai moren i tot i que suposo que no podrem evitar que el facebook superi els blocs, cal continuar els blocs endavant.

Doncs bé, com diria la cançó de Brams : “Haurieu d’ajudar-me i no fer-mo més dur” … si veieu que no l’actualitzo em podeu renyar.

Categories: General, Personal Tags:
  1. greips
    setembre 1st, 2009 at 10:22 | #1

    tranquil… això dels blocs és una mica espasmòdic i només funciona quan tens coses a dir 🙂

    Escriure per obligació (ni que sigui auto-imposada) no és bo home 🙂

    I jo tb tinc unes ganes d’oblidar els passwords…..!!!! 😀

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines