Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional > CVG a Formentera i Eivissa

CVG a Formentera i Eivissa

El passat diumenge vam tornar d’un petit tour que hem fet per les illes Pitïusses , vam actuar convidats per la comissió de Festes de Santa Maria de Formentera i per la comissió 8 d’Agost a Eivissa. Amb aquestes dues entitats es fa anualment un intercanvi cultural amb Gràcia. Les diferents colles de cultura de la Vila ja hi havien participat, i ara tocava el nostre torn.

Cal destacar la feina que estan duen a terme aquestes dues comissions de festes, programant activitats de cultura popular de tots els Països Catalans i duent grups de música amb un cert compromís polític, en un territori no gens fàcil.

A Sant Francesc vam actuar amb Ses Talaies de Formentera, de moment és un projecte d’uns quants castellers de diferents colles que estan intentant fer arrelar el fet casteller a Formentera, són persones que estiuegen a l’illa a l’estiu i es troben per fer castells, per intentar que els locals hi sentin un cert interés. Vam actuar amb ells, per ser un projecte més seriós potser els cal una actitud una mica més castellera i una mica menys festiva, però per una colla d'”estiu” ja està bé.

Nosaltres vam anar a fer-hi castells de 7 i castells de 6 ja que no podiem desplaçar molts efectius per una qüestió pressupostària i d’espai,  a més a més vam fer-hi dos assajos. Aquest tipus de sortides sempre són bones per fer una bona cohesió de colla. Després d’aquest viatget, ara, a pensar en la Festa Major.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines