Reflexions d'un exiliat






         

3 setembre, 2008

El navegador de google.

Filed under: General @ 21:07

Amb la meva proverbial curiositat, avui he provat el Google Chrome.

 

La primera sorpresa es que ja es pot baixar amb Català. I això que la premsa deia que nomes estava en angles.

No puc dir res mes, ja que ara el estic provant, el que se  es que molt sobri i sembla senzill d'utilitzar. Altrament això ja es norma de la casa Google.

 

D'aquí uns dies ja diré mes coses. També m'agradaria veure comentaris de vosaltres.

 

Per ultim nomes un dubte. Que pasa amb Firefox i la col.laboració Google i Mozilla. I per extensió amb el programari lliure…



1 Comment »

  1. chrome s’alimenta de mozilla i webkit (usat per al safari) i es presenta en llicència GPL, per lo que mozilla i webkit a la vegada s’alimenten de chrome.

    però sembla que google vol anar una mica més enllà i el navegador és el primer pas per a fer aplicacions via internet, aplicacions “de debò”. Possiblement en els següents mesos veurem aparèixer plug-ins per a chrome que fins ara no eren possibles. I, això és collita meva, és possible que en un parell d’anys tinguem un Linux-Google que s’integri perfectament amb el chrome i les eines de google.

    La part bona de tot plegat és que al ser tot open-source tothom s’enriqueix. Tant Google com Mozilla, Safari i, sobretot, els usuaris. Qui ja té la mosca rera l’orella (i de debò) és MS, que veu com el proper imperi bític va prenent cos.

      greips — 3 setembre, 2008 @ 23:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WPMU Theme pack by WPMU-DEV.

Aneu a la barra d'eines