Vaig anar a coneixa una miqueta la cultura japonesa

Ja  havia anat a unes conferències sobre el teatre Noh, sobre el vestuari, les másqueres i l’estructura del recinte del teatre. Tot molt interesant.

Els dies 19 i 20 d’aquest mes d’abril a  l’auditori del Conservatori del Liceu es van fer dues representacions del teatre Noh y Kyogen, interpretades per membres de l’escola Kongo del Japó.  Aquest art escènic clàssic del Japó té quasi 600 anys d’antiguitat i combina elements de la dansa, la música i la poesia. Les obres que vaig veure van ser: Inabado (la esposa bebida) Makiginu (los rollos de seda) Neongyoku (el canto horizontal) i Yuki Setto-no-hyoshi (la nieve, la cadencia de las pisadas). Es maco de veritat. Encara que per nosaltres una mica extrany, si un dia podeu anar-ho a veure, val molt la pena. Vaig sortir molt contenta de les representacions.

   

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines