Joan Blanques de Baix.


Premis 1er Concurs Relats Breus “Contes de Joan Blanques”
08/20/2013, 1:03 pm
Filed under: General

Ahir es van fer públics els premiats als 1er Concurs de Relats Breus “Contes de Joan Blanques”.

Volíem agrair a tots els autors la seva participació, de la qual n’estem molt contents, també volem agrair els membres del jurat Sra. Montalbà Borí, Sra. Rosa Mena i Sra. Neus Arqués per la difícil tasca d’avaluar i escollir els millors relats entre els presentats,  i finalment als sponsors del concurs Laboratorio de Escritura, Anagrama Bar i Hooked editions pel seu suport a aquesta iniciativa.

Finalment voldríem agrair especialment a Neus Arqués les seves aportacions i iniciatives per millorar la idea inicial i tirar endavant el concurs.

Tal com s’informava a les bases del concurs tots els relats han estat editats en format ebook. Aquest llibre electrònic es pot aconseguir per 0.99 euros al següent enllaç http://amzn.to/14Fjks9
Seguidament podeu llegir l’acta del jurat amb els tres premiats:

 

Primera edició del concurs de relats Contes de Joan Blanques

 

Acta del jurat

 

A la primera edició de concurs Contes de Joan Blanques s’han presentat un total de vint relats.

El jurat, format per la senyora Montalbà Borí, professora del Laboratorio de Escritura, la senyora Rosa Mena, coordinadora de Lectures al Jardí i la senyora Neus Arqués, escriptora i sòcia de l’Associació de Veïns Joan Blanques (Sant Lluís-Encarnació) com a presidenta, decideix atorgar els següents premis:

Tercer premi al relat “Blanques i negres”, escrit per Maria Pilar Cabrerizo Lahoz. Fent servir el joc de colors, el relat parla de la identitat amb sentit de l’humor i de la ironia.

Segon premi al relat “9000 eurakos de l’ala”, escrit per Jaume Tarrida Ortiz. Aquest relat fresc desborda ironia i humor i ens mostra alhora un transfons dramàtic rellevant.

Primer premi al relat “Matins”, escrit per Elisenda Solsona Margarit amb els pseudònim EliSolMar. Destaquem la seva estructura i el seu ritme, així com l’originalitat en lligar l’inici i el final de la història, tot traient profit de diversos recursos narratius.

I per tal que així consti el jurat eleva aquesta acta a Barcelona, el dia set d’agost de 2013.










Aneu a la barra d'eines