dilluns, juliol 3rd, 2006...11:31 am

Sky·Doll: El còmic més agradable de llegir

Jump to Comments

Ja fa uns anys, em vaig comprar un còmic que em va recomanar un bon amic, un àlbum gràficament impressionant, un dibuix preciós i un color brutal. Al cap de poc temps va sortir el numero dos i presumpte final. Una petita historia de dos àlbums que considero una obra mestre del còmic contemporani.

El passat dissabte passejant tranquil·lament amb la meva xicota, vam entrar a L’Illa diagonal, com sempre vam anar a parar a l’Fnac, i allí la ruta habitual, informàtica, musica, dvd’s, llibres i per acabar còmics… Com pot ser!!! Els meus ulls mig sortits d’òrbita presenciaven davant seu el numero 3 de Sky·Doll…uff! Increible, no vaig tardar ni tres segons en agafar-ho, fullejar-lo i dir-li en veu convincent a ma novia: Me’l compro!

Gairebé 2 anys més tard, Barbucci, el dibuixant i guionista, s’havia decidit a treure un tercer numero, i tenia una excel·lent pinta…

No vaig poder-me resistir i de camí a casa, en el autobús, vaig anar llegint i observant línia per línia, traçat per traçat tots els detalls d’aquella meravellosa historia.

Si os agrada el còmic, crec que Sky·Doll es d’aquells de compra obligatòria. I si sou d’aquells que no os atrau gaire les historietes de personatges dibuixats, amb aquesta obra canviareu completament d’opinió.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines