Crema de Rovellons
A vegades busques una recepta i les que trobes no t’acaben de fer el pes. Llavors treient un ingredient d’una i altra , junt amb uns quants anys d’experiencia devant dels fogons, va i et surt aquesta bona “Crema de rovellons”. Els veïns de replà, ens havien regalat aquests rovellons caçats en Guadalajara, guapos de veritat.
A la caçola he posat un rejolí d’oli d’oliva verge, ceba tendra mal tallada i l’ha he sofregit. He incorporat els rovellons, nets i tallats a trosets, donant-li unes voltes perque deixessin anar la seva aigua, sal i julivert. Un brik de nata liquida per montar de 33% ( ja que si es de menys grasa, es pot arribar a tallar, al bullir), he deixat fer un bon xup-xup durant uns 5 minuts, i ja es pot passar per la batedora. Queda una fina crema de rovellons.
Bon profit !!!!
Si sabeu alguna altra manera de fer la crema de rovellons, m’ho dieu, us ho agraire.