Voteu el millor Bot

Participa No Comments »

Després de sentir les peticions d’alguns de vosaltres sobre el fil "Bots" us he preparat una enquesta perquè pogueu votar als millors Bots bastoners!

Vota el millor Bot!

I si aconseguiu fer la foto d’un bon bot no dubteu d’enviar-la a: batakada@gracianet.org, més endevant la publicarem en un "Bots Vol. 2"

Bots

Participa 5 Comments »

Els "bots" en el ball de bastons sempre m’han semblat especialment espectaculars, són moments que fotogràficament costen molt de captar, s’ha de llençar la fotografia en el moment precís d’una acció que dura mil·lèsimes de segon. I encara costa més si la fotografia s’intenta amb una camera digital, per culpa del retard considerable que tenen entre que clikes el botó i capturen la imatge.

Entenc bot com a salt amb la intenció de picar amb un altre bastoner, i només s’accepten aquells on el bastoner es troba suspès a l’aire i ni cap peu ni part del seu cos toca a terra.

La majoria de bots han estat captats per casualitat, és per això que he fet una selecció de fotos de bots, per encoratjar als fotògrafs a intentar captar aquests moments, amb tota la intenció i espectacularitat.

El primer dia

Xènia i Roc 6 Comments »

La Xènia no és la noia més maca de la classe, tampoc és la que té més amigues, ni la que treu millors notes però ella ja és bastonera!… i els bastoners estan fets d’una altre pasta.

En Roc és un somiador i es baixa les mànigues de la camisa perquè sempre te fred. No siguis poruc Roc! No amaguis els bastons que ningú et picarà els dits!

El Ball de Bastons i Joan Miró

Art 3 Comments »

Poc coneguda és la rel·lació del pintor Joan Miró amb el ball de bastons, però sempre va ser una persona molt vinculada amb la seva terra i les seves tradicions, fins al punt que va fer un quadre al ball de bastons.

Els interessats ja podeu anar estalviant perquè actualment l’obra és de la Galerie Maeght i costa 6.650 €

Jo fa hores que em miró les taques i encara no he vist els bastoners! Sembla que siguin dos? un esta ajenollat? Volstres ho veieu?

Els Deures:

– Podeu aquirir l’obra a: El ball de Bastons – Joan Miró (està en alemany) 😀

– No deixeu de llegir una petita la Bibliografia del pintor català Joan Miró i Ferrà

– Visiteu la Fundació Joan Miró


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines