Nou servidor de correu en marxa!

02:07 in General by crazy

Comencen a veure la llum les millores en infraestructura de GràciaNet. La feina d’aquests dies comença a donar els seus fruits i aquesta matinada ha estat l’escollida per fer el canvi “subtil” de servidor de correu electrònic: totes les configuracions es mantenen com fins ara, així com els mètodes d’accés, ja sigui POP3, IMAP o a través de l’interfície web http://correuweb.gracianet.cat.

Tot i que la propagació dels canvis podrien, en alguns casos, comportar més estona de la calculada, hem d’esperar que al llarg d’avui tot quedi com cal. Si sou usuaris del servei de correu web, us recomanem que doneu un cop d’ull a l’apartat de configuració per ajustar l’interfície al vostre gust, així com per introduir el vostre nom o el de la vostra entitat (per a que surti reflexat acompanyant la vostra adreça de correu electrònic) o canviar la vostra contrasenya, si ho desitgeu.

La posada en marxa del nou servidor pot necessitar alguns ajustaments en quant a la detecció de correu brossa, així que us recomanem revisar més sovint, durant uns quants dies, la carpeta corresponent per comprovar que cap missatge lícit ha anat a parar allà per error.

Sense comentaris »