19 i 20 de febrer: 24 hores de Gràcia

10:48 in General by greips

[Aquest text ha estat extret de la pàgina de Gràcia Decideix]

No es tracta d’una cursa automobilística ni d’un festival de música; es tracta d’una autèntica marató d’urnes i vots. Aquest cap de setmana vinent, Barcelona Decideix ha decidit superar-se ella mateixa i organitzar 24h de vot anticipat per la consulta sobre la independència. Aquest cop a la Vila de Gràcia en concret, s’hi instal·laran 30 punts de vot i, entre dissabte 19F i diumenge 20F, es podrà emetre el SÍ, el NO o el vot en blanc. Això sí, els més de 300 voluntaris, un cop recollit el vot noctàmbul de Gràcia, es permetran un respir a la matinada, abans de tornar a començar a les 11:00 de diumenge i fins a les 18h en què es tancaran les urnes.

En paraules del portaveu de la consulta, Alfred Bosch, “amb aquesta revàlida esperem igualar, i fins i tot millorar, el gran resultat de la Barceloneta”. Al barri de la Barceloneta, el passat mes de desembre, va arrencar el vot anticipat amb una prova pilot, en la qual la participació va superar el 20%. Barcelona Decideix entén que Gràcia és en principi un territori favorable, però les temperatures hivernals i el fet que no sigui ni l’estrena (com a la Barceloneta) ni la votació final del 10 d’abril, pot dificultar la recollida de vot. L’elecció de les dates, 19-20 de febrer, obeeix a la voluntat de marcar una fita just en l’equador del període de vot anticipat.

La iniciativa s’ha presentat a la Sala de Plens de la seu del districte municipal. El president del districte de Gràcia, Ricard Martínez, ha saludat la iniciativa de Barcelona Decideix i li ha donat tot el seu suport, alhora que ha agraït la col·laboració de les entitats gracienques que “massivament s’hi han abocat”. La representant de Gràcia Decideix, Carla Carbonell, ha destacat que “l’organització és a punt, els voluntaris tenen ganes de començar i tant Gràcia com Barcelona no fallaran”.

[Aquest text ha estat extret de la pàgina de Gràcia Decideix]

Sense comentaris »