Concurs de la Samarreta de GràciaNet 2011: alguns números

11:34 in Concurs Samarreta, General by GràciaNet

Un cop acabat el període de recollida de dissenys per al concurs, i la votació per part dels internautes, és el moment de veure alguns números:

  • 50 dissenys presentats
  • 6.303 vots positius, 30.527 vots en total
  • 6.929 visites i 14.000 pàgines vistes

Creiem que essent la primera convocatòria ha estat un èxit. En aquests moments, GràciaNet està escollint els dos dissenys que malgrat no acabar entre els 3 primers en la votació popular acompanyaran a aquests a la gran final on un jurat decidirà el disseny guanyador.

Un èxit gràcies a les xarxes socials

L’èxit de la convocatòria rau en les xarxes socials, ja que tal com es pot veure en la captura de pantalla, ja que el 36% de les visites han arribat a la pàgina a través d’enllaços al facebook, i un 4% ho ha fet mercès al Twitter. Així doncs, un 40% de les visites han estat originades a les xarxes socials, ja que no hem trobat cap mitjà de comunicació gracienc  o entitat que se n’hagi fet ressò… a excepció dels propis impulsors. L’únic mitjà que n’he parlat ha estat “Gracia Hoy“.
A continuació us mostrem la captura de pantalla de l’anàlisi de les visites, que és ben significatiu per veure com ha anat evolucionant l’accés al mateix, i d’on provenia el fluxe dels visitants.

Visites a la web del concurs

 

A partir del dia 10 sabrem el guanyador del Concurs… no us el perdeu!

Sense comentaris »