Us presentem la botiga de GràciaNet

09:23 in Concurs Samarreta, Planeta GràciaNet by GràciaNet

Arriba l’estiu i amb ell les samarretes. Però aquest any els graciencs d’arreu del món tenen una lloc especial des del qual poden comprar les samarretes més gracienques del mercat sense haver de sortir al carrer: la botiga virtual de GràciaNet.

Després de molts anys de realitzar cada estiu una samarreta d’esperit gracienc, aquest 2011 ens hem decidit a posar en marxa una botiga virtual des de la qual tothom pot adquirir els dissenys que vulgui, els colors que més li agradin i les talles que més bé li escaiguin. En aquesta botiga hi tenim ja vàries propostes pensades per a tota la família: des de bodis pels més menuts, fins a samarretes pels més ganàpies, sense oblidar-nos tampoc del públic femení amb alguns models també per a noia. A partir d’ara doncs ja no cal que visqueu a Gràcia (o fins i tot que entreu a cap botiga) per poder tenir al vostra samarreta gracienca!

L’adreça web de la botiga és http://www.qstoms.com/grcia

També us volem recordar que el proper 29 de junyfarem l’entrega del premi del I Concurs de Samarreta de GràciaNet, que va guanyar l’Enric Cano amb el disseny que podeu veure en aquest escrit. El farem a l’Europolis de Sardenya a les 19:00 i us volem convidar a tots a assistir-hi.

Sense comentaris »