Ara que tot sembla tan “natural” que només podem menjar productes “ecològics”, “bios” i altres. Ha sortit un article, ben raonat on es parla clar del tema.
No soc pro”productes-ecològics” ni contrari. Em semblen millor una agricultura raonable, més que un o altre extrem. Com sempre, no tot és blanc o negre.
Vaig molt pels mercats. No sols és una feina, és que m’agrada veure la fruita, la verdura, la carn i el peix. He vist coses suposadament “ecològiques” que no em posaria a la boca mai, i també d'altres que no ho eren i tampoc. Però la perfecció no existeix i hem de menjar.
Tampoc és cert que el més car sigui el millor. Algunes botigues cobren un euro o dos més per passar un drap i presentar-ho amb llum de color sobre un fons idíl·lic, però tot pot ser teatre. Encara que no sempre. Quasi sempre podrem trobar un bon producte es digui d'una manera o altre.
Si en voleu saber alguna cosa més,
http://www.revistadelibros.com/articulo_completo.php?art=2938
És molt llarg i potser pesant pel que no hi estiguin molt interessats, però, el trobo molt realista.