header image

Això què és?

Posted by: cani | juny 28, 2010 | 1 Comment |

Què som? Això és el que em pregunto. No tinc ni idea de lleis, però sé el que és correcte i el que no ho és. O al menys creia que ho sabia.

Ignorant de mi, em pensava que, en una democràcia, el que el poble vota és el que val. Doncs no….Al menys sembla que si, però no, o amb matisos.

Vaig votar a uns per tal que em representin, al Parlamento, Senado, Parlament de Catalunya, etc. Vaig votar lleis, Constitució, Estatuts, etc. I ara venen uns molt honorable i respectables senyors, que no han estat votats per ningú i em diuen que tot el que he votat i no votat, no serveix de res, que ells en saben més i saben “interpretar” millor que ningú el que jo he votat, encara que estiguin en condicions també “interpretables” com a mínim Això si, els ha costat Deu i ajuda….però cada mes cauen les morterades i qui dies passa anys empeny…oi?

De que serveix escollir a tants representants si no fan la seva feina? O la fan malament, que és en definitiva el que diu l’alt tribunal. O no? Ens ha rectificat coses…a tots, per tan som una colla de someres que no sabem on pengem el barret. Al menys en matèria de lleis. No val que alguns siguin neuro-cirugians, físics, matemàtics, biòlegs, advocats, economistes, doctors en tota mena de matèries….res val.

Doncs bé, si en saben tan, que s’ho facin. Però vaja papereta han fet fer als molt honorable membres del Parlamento, Parlament, Senado, a tots els que van anar a votar ( i el poble sobirà? mande?) i també, al nostre bon Rei i Senyor, que va firmà la llei….

Tots fent el paperot i la riota nacional, internacional, etc…..i per això quatre anys….Si senyor, con dos…. com deia un important ministre.

A mi aquest tipus de democràcia no em mola gens, dins la meva gran ignorància penso que no és això companys, no és això. A partir d’ara hauré d’estudiar més i molt més, per arribar a treure tanta ignorància i poder entendre-ho. Però de què em servirà?…….I si passo de tot i jugo a la Loto?

under: General

Responses -

Cert, i el més trist de tot plegat, és que tinc la sensació que ens toca callar i pagar el beure…fins quan??

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines