header image

De toros i impresentables

Posted by: cani | juliol 29, 2010 | No Comment |

Voldria aclarir que la “fiesta” la trobo una cosa del passat i com a tal “ha passat”.Es pot estudiar com historia i llestos.

Sempre m’ha agradat l’animal, però com a representant d’una espècie que, com els búfals, hauria de ser protegida i màxim fer-ne cria de carn, una carn especial.

Encara que prefereixo que no existeixin les “corrides”, pensava que a un moribund, se l’ha de respectar i pot ser que hagués preferit augmentar-li els impostos, restringir l’entrada de menors, etc. I poc a poc s’hagués mort sola.

Però si fins ara pensava així, després d’escoltar alguns defensors de la corrida i les “tradicions” NACIONALS (els mateixos que insulten dient “nacionalistas”), penso que està molt bé haver-ho prohibit.

Tot, en aquest món, te la part bona i la dolenta. La bona és que, en el món civilitzat, ha brillat una nova estrelleta. I el món ho ha vist i està bé.

La part dolenta és que els impresentables han surat com les bombolles de podrit en un llac corromput. Ara resulta que es fa bandera anti-catalana, d’una cosa que fa una dècada es va prohibir en una altra part de la Patria única i ningú en va fer bandera, ni tan sols se’n va parlar més del que calia. Ara si, ara aniran al Parlamento i faran bullir l’olla que dona redits a costa de la ignorància i la mala fe. Però,que us he de dir?…el de sempre pels de sempre.

Els canaris deuen estar molt contents. Si el Parlamento prohibeix la prohibició, ¿que faran? Anar a imposar una plaça a Tenerife i fer “corrides” dia si, dia també?

Com som, ara resulta que els hi hem complicat la vida, fins i tots als amics canaris que ni els anava, ni els venia. I que ja fa una dècada van deixar el vandalisme per la civilització. Per algun motiu ens diuen godos…..Fins ara no ho havia entés.

under: General

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines