dissabte, agost 19th, 2006...11:27 pm

Proposta: El jurat de festa major com a font d’ingressos.

Jump to Comments

Des de fa molts anys, escolto les mateixes polèmiques, la gent (entre ells jo) es queixa de la merda de veredictes que dicten els jurats de la Festa Major de Gràcia. Les coses inexplicables en qüestió de premis, els carrers que queden catorzens mereixent-se estar entre els 5 primers, i coses d’aquestes…

Jo des de la meva modesta posició, des de aquest bloc allotjat a GràciaNet, ofereixo de forma desinteressada una idea que crec que podia ser molt positiva per a tots els carrers guarnits, i alhora una manera de motivar als visitants (foranis o residents) a participar en la decisió de l’otorgació dels premis.

Es a dir, seria molt difícil que la gent votes al seu carrer preferit a traves d’un missatge de mòbil del estil “FMG Joan Blanques Baix al 55555”. Aquest vots proporcionarien el 50% (per dir un numero qualsevol, podria ser el 70% o 80%) de la decisió final. I el jurat seria l’altre percentatge. Això alhora proporcionaria uns ingressos extres que es podrien repartir entre tots els carrers, millorar les actuacions o utilitzar-los de la forma més idònia a decisió de federació.

Crec que no dic cap estupidesa… Vivim en el segle XXI, en l’època de les tecnologies, tothom esta acostumat a votar per mòbil ja sigui en Grans Hermanos, Operaciones Triunfos, Eurovisions o qualsevol altre concurs…

Crec que la Festa Major de Gràcia es TRADICIÓ però no ens podem oblidar que sempre em estat capdavanters en IMNOVACIÓ. No em d’estar renyits amb el FUTUR.

De debò espero que algú de Federació llegeixi això i ho posi a sobre la taula que sigui necessària, i tots sapiguem si ens quedem immòbils en el passat o decidim donar un altre pas endavant.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines