dimecres, març 28th, 2007...10:31 pm

Premis Blocaires… Sentiments contradictoris!

Jump to Comments

El fet d’estar entre els tres finalistes del Bloc Gracienc de l’any 2006 em fa tenir un sentiment contradictori… Per una banda m’agrada estar allí d’alt i pensar que 29 persones han dipositat el seu vot en mi, però per altre banda no m’agrada… ja que jo formo part dels “Gracianeterus” que organitzen això…

Crec i de forma sincera que hi ha blocs millors que els tres finalistes… Com per exemple: El mussol i la lluna (per la innovació en el redactat i plantejament), El Pintant amb el teclat qwerty (per la diversitat d’escriure a 6 mans), el desPensaments (per la seva trajectòria consolidant-se en el bloc més llegit de Gràcia), l’Elefant Trompeta (Al igual que el Bastonarium, per saber parlar d’una sola temàtica, en el seu cas, la tant important educació) …

En definitiva… que guanyi el millor! I que la gent s’animi a crear quants més blocs millor, i que l’any que ve, tots ho tinguem una mica més difícil per disputar-nos aquestes tres places de finalistes!!



3 Comments

  • Subscric tot el que dius.

  • Excepte en el primer punt, ja, ja, ja, suscric el que dius.
    Però també discrepo. La closca te un afegit innovador important en el que representa un bloc. A més dones la cara directament, cosa que no tots estariem disposats a fer. I no em refereixo a donar el nom real i firmar els articles, que això jo si que estic disposat a fer.
    Vull dir donar la cara, ensenyar el careto per la finestra.
    En això soc molt celòs de la meva intimitat física.
    I si la gent t’ha votat, aguanta i disfruta.

  • Yo ya te he votado y en parte porque me gusta tu blog, en serio, aunque me meta contigo, en el fondo, tiene imaginación e ironía…espero que ganes!!! (aunque luego no habrà quien te soporte, jajaja, es bromaaa)

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines