Home > General, Política > En Mas …

En Mas …

Avui l’Antoni Bassas ha entrevistat a en SuperMas, l’entrevista com era d’esperar, en el clàssic discurs convergent que erc és la responsable de tots els mals de la humanitat i d’altres coses, i que clar ara en Maragall ho havia fet molt bé expulsant-los del govern.

El que m’ha fet gràcia, bé gràcia cap, però en tot cas, el periodista li ha preguntat a en Mas sobre possibles pactes, i en Mas ha dit que deixava oberta qualsevol porta menys el PP. Quan li han preguntat perquè, en Mas ha dit perquè el PP porta tres anys atacant a Catalunya … Només tres anys? Perquè quan ells van pactar amb el PP el PP no atacava Catalunya ? …

A més a més mentre escoltava l’entrevista em venia a la ment una entrevista amb els mateixos interlocutors que es va fer a l’octubre a la mateixa emisora , en la que en Mas afirmava que no s’havia de tenir por en dir no a l’estatut si no apareixa el termé nació i no es solucionava el finançament .

Categories: General, Política Tags:
  1. joan
    maig 13th, 2006 at 18:42 | #1

    S’ha d’entendre aquest noi, que pensant que era l’hereu, es va quedar amb un pam de nas (no em foteré amb la barbeta). Avui farà el que sigui per tal de tornar al cotxe oficial. És el tipic politic que fa aquest ofici com en podria fer un altre, amb l’unic objectiu de ser el cap de la tribu. Crec que en Pujol el va triar per tal que el fes bó a ell. Hi ho ha aconseguit.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines