Home > General, Política > L’enquesta del Punt.

L’enquesta del Punt.

El passat dissabte el diari el Punt publicava una enquesta , realitzada pel CEO,en la què es preguntava si la gent creia que l’estatut milloraria el finançament, les competències, l’educació… Segons aquesta enquesta el si , que la gent creia que amb el nou estatut millorarien tots aquests aspectes, però el que era xocant , era que al final se li preguntava a la gent si aquest estatut milloraria la seva qualitat de vida i la resposta només era afirmativa en un 29%.

Per tant doncs, penso que els votants de si, actuen molts d’ells per inèrcia, perquè ens ho diuen els mitjans de comunicació, o perquè creuen que no s’aconseguirà res més, però molts d’ells quan els preguntes si canviarà alguna cosa de la seva qualitat de vida, la resposta és que no. Evidenment de bones a primeres el NO no ens millorarà res, però ens permetrà tornar a presentar aquell estatut del 30 de setembre que si contenia aspectes, sobretot de finançament que podien ajudar a que li nostra vida diària fos millor.

Tot continuarà igual, volem que les coses continuin igual 25 anys més, seguir pagant peatges, fent cua a la sanitat, instituts a barracons, manca d’escoles bressol ? Crec que la resposta és NO.

Categories: General, Política Tags:
  1. juny 12th, 2006 at 15:48 | #1

    Es el nostre futur, mai farem res com a pais, els catalanets amb la boca petita, “no es prou bó però si ens donen una miqueta més”,es així Catalunya i els catalanets

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines