Home > Cultura Popular i Tradicional, General, Política > EN CLOS I LA FESTA MAJOR II

EN CLOS I LA FESTA MAJOR II

En Clos fa dies que parla molt de Gràcia, jo que em pensava que no sabia ni on era. I ho fa dient que no sap que passarà per la festa i creant alarmes absolutament innecessaries, sembla fins i tot que provoqui perquè passin “coses”.
L’any passat hi va haber incidents a la Festa Major, però com s’ha escrit ja a molts llocs per propis testimonis ( entre ells jo mateix ), els protagonistes dels incidents no eren okupes, sinó més aviat guiris. Altre tema, és qui començava els incidents … i aquest sembla que està per aclarir.
Així doncs que no barregem les coses, una cosa són els incidents relacionats amb el desallotjament d’una casa ocupada, que són totalment condemnables, i l’altra el que va passar per la Festa Major, que lògicament també ho és.
Així doncs que en Clos no sap que passarà per la festa major, ni ell ni ningú, perquè ningú sap si guanyarà Joan Blanques o guanyarà Verdi, perquè ningú sap quin president dimitirà perquè ningú del seu carrer l’ajuda, perquè ningú sap que diran els versots dels diables , i moltres altres coses que no se saben que passaran però que són les realment imporants de la festa. Ara el que passarà segur és que serà una festa major tranquila i que tots la podrem disfrutar i que Joan Blanques guanyarà el premi a la innovació ;-).

  1. rafel
    juliol 14th, 2006 at 17:15 | #1

    A mi tampoc m’ha agradat aquesta futurologia xunga. Suposo que és per poder dir després “…ho veus, jo ja ho vaig dir”

    Està molt bé el teu escrit, i l’afirmació del final a mi no m’extranyaria gens que passés

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines