Home > Cultura Popular i Tradicional, General > Me l’imaginava més gran.

Me l’imaginava més gran.

Si ho he de reconèixer i espero que no sigui una taca negativa al meu expedient gracienc però dissabte vaig assistir al Carnaval de Barcelona. No hi havia estat mai i la curiositat va poder amb mi. Només havia participat en una ocasió en un acte del carnaval de Barcelona i és que no se si us en recordeu però un any l’“arribo” és va fer a Gràcia, van portar l’orquestra Selvatana i l’escenari ocupava mitja plaça de la vila, un gran desplegament potser massa gran per la nostra vila. Recordo que en aquells temps la desapareguda o no Coordinadora de Carnaval vam muntar una barra en què veníem coca de llardons i cervesa, una bona combinació.

Però tornant al Carnaval de Barcelona d’enguany, la veritat és que em va decepcionar una mica tant pel nombre de comparses com per la qualitat , no vull dir amb això que no n’hi hagués de bones, n’hi va haver que em van agradar, però tanta propaganda i tant parlar de la rua de Barcelona, la veritat és que hi ha hagut carnavals a Gràcia que res tenien que envejar-li. Tampoc l’assistència de públic era molt gran, almenys a la zona on jo estava ( a l’alçada del carrer Goya ).

En resum i pel que fa al carnaval Barceloní , la sensació que vaig tenir és de “me l’imaginava més gran”.

  1. cani
    febrer 19th, 2007 at 13:17 | #1

    Em va passar el mateix.
    En principi no entenia com la rua de Barcelona la feien en un lloc tant “estret” i creia que faltaria espai per la gent que jo preveia. Al final sobrava lloc i tot va anar molt be, ja que era molt més petit del que esperava.
    De totes maneres una mica decepcionant si que va ser, per més que alguns hi possaven molta il·lusió i ganes.
    A lo pitjor va ser el risc de pluja…
    Esperem que l’any vinent sigui millor..

  2. febrer 19th, 2007 at 14:42 | #2

    que m’expliquin a mi com es que una rua així va costar 400.000 euros

  3. carlemany
    febrer 19th, 2007 at 17:20 | #3

    Llegint el encapçalament pensaba que seria un monoleg de la serie “Sexe a Nova York”, un cop llegit, no cal donar mes importancia a un pobre homanet mal anomenat alcalde, del poble del costat que vol impresionar-nos a les nostres rues fetas amb la il.lusio i els calers dels ciutadan i ciutadanes de la Vila, del Camp de en Grassot, i dels Barris Nord. I Deu que es un bon Republica va fer ploure……

  4. cani
    febrer 20th, 2007 at 12:03 | #4

    Aquesta que Deu és un bon republicar, és molt bona.
    Però, llavors que volia dir allò de “….por la gràcia de Dios” que portaven les monedes de les monarquies, i altres que no eren monarquies? Voldria dir que Deu se’n fotia d’aquells que posaven la cara? Tampoc està gens malament.
    De totes maneres, molt bona la frase…

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines