Home > General, Personal > Retorn al bloc.

Retorn al bloc.

He estat un temps desvinculat del bloc, el cert és que degut a un canvi professional i a uns temes personals els darrers mesos he anat una mica de bòlit, ara que sembla que la cosa està més calmada, la intenció és tornar a escriure al bloc amb certa regularitat, voldria parlar del que ha dit en Zapatero al respecte de la proposta de referèndum que ha fet l’Ibarretxe, però com que he vist que se m’ha avançat el Txewaka, subscric les seves paraules i no ho faré.

Però si voldria comentar un parell de qüestions d’actualitat:

Per una banda la crema de fotos del rei, és evident que la casa reial s’hauria d’abolir i hauríem de tenir una república que és un model molt més democràtic, però ja que estem en monarquia els reis haurien de donar comptes de totes les seves despeses — com han de fer tots els polítics — i que sabéssim a on van a parar els postres diners destinats a la monarquia, a banda d’això, i per molt republicà que sigui un , és necessari cremar una foto del rei? Doncs jo crec que no, jo crec que això no ajudarà a convèncer gent cap a l’independentisme o cap al republicanisme, ara bé , l’estat espanyol de tot plegat en fa un gra massa i … cal perseguir aquells qui cremen la foto? Doncs tampoc , perquè des de el meu punt de vista la cremada no significa que vulguin agafar en Joan Carles i portar-lo a la foguera com feia la Inquisició amb les bruixes, sinó significa una crema de la institució, una crema purificadora, com deia avui un article d’opinió del Punt.

Un altre aspecte que volia comentar, és , quina necessitat hi ha en una festa destinada a un públic familiar amb nens, d’exhibir avions de l’exèrcit, que encara que siguin d’exhibició. Els exèrcits serveixen per fer la guerra i per matar, i això és el que ha d’ensenyar l’ajuntament en unes festes com la Mercè? Jo crec que no és necessari.

Categories: General, Personal Tags:
  1. setembre 9th, 2016 at 17:52 | #1

    Believe me, iit was a labor of affection – I always admired his rapier wit.

  2. setembre 30th, 2016 at 21:37 | #2

    Remain comfortable and protected – wherever your curiosities take you.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines