Noves webs …

Coses d’aquelles que passen … dues entitats que neixen al mateix moment i de les quals vaig tenir la sort de poder participar al seu procés de creació, han canviat de pàgina web.

Per una banda a la web de castellers, que ja li tocava una renovació, té un disseny molt més actual. L’anterior , si no recordo malament , es va fer l’any 1998, de fet a l’any 96 ja teníem web – llavors no era normal que les entitats tinguessin web – i ens deien : no fan castells – encara no ens havíem presentat – però ja tenen web . Castellers ha culminat la celebració del seu desè aniversari amb l’aparició d’aquesta web, esperem que sigui un bon auguri per la pròxima temporada. Felicitats pels impulsors de la nova pàgina.

I GràciaNet, una entitat que res té a veure amb castellers, pel que fa a objectius i funcionament, i que per fi podrà veure reflectit un dels seus somnis: mantenir la pàgina actualitzada amb informacions D’Entitats i altres. Tot i que moltes ja ens enviaven informació. Algun ànima caritativa de GràciaNet s’havia d’encarregar d’introduir-la més o menys manualment. Ara la cosa millora, i gràcies al RSS la pàgina s’informa automàticament amb les informacions que publiquen les pròpies entitats , blocaires o mitjans graciencs a les seves pàgines. Aquesta iniciativa ha estat duta a terme pels tècnics de GràciaNet( en Toni, en David i l’Oriol ) i pel dissenyador resident , en Roger. Felicitats!

  1. gener 7th, 2008 at 17:19 | #1

    Al tanto amb els enllaços, que els tres ultims els tens mal posats…:-D

  2. gener 7th, 2008 at 23:18 | #2

    La de castellers, ha costat però després de més d’un any la web ha vist la web!!

  3. gener 8th, 2008 at 02:44 | #3

    Ja et confirmo que jo no tinc res a veure amb al nova portada de GràciaNet, el mèrit és dels demés. En canvi alguna culpa a la de castellers si que tinc, sobretot que hagi trigat tant en sortir a la llum 😉

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines